Samler gjengen. (foto: bayern, twitter)

Thomas Tuchel har snart hatt en hel uke (!) bak seg å fokusere på jobben hos Bayern München. Den tidligere Chelsea-treneren innrømmet han ikke ante han skulle lede en bundesligaklubb i nær fremtid, men understreket at han etter avgjørelsen er klar for å lede den tidligere erkerivalen som han aldri har gjort noe annet. Han henter inn et trenerteam som fulgte ham ut porten på Stamford Bridge, nå hentes også Graham Potters wingman.

Antnony Barry har fungert som assistenttrener hos Lampard, Tuchel og Potter, på mandag gikk Bayern-treneren ut og fortalte han ønsket seg Barry til München. Som med alt annet ved denne prosessen går ting fort, ifølge Bild har Barry gitt beskjed han ønsker skifte til Bayern, nå forhandler klubbene om akseptabel økonomisk kompensasjon til Chelsea for at Barry skal kunne sette seg på flyet til Tyskland.

LES: Nagelsmann har tatt den beste avgjørelsen for Tottenham

The Times har regnet seg frem til at Chelsea tvinges til et omfattende spillersalg i sommer for å hindre brudd på Financial Fair Play-regler, vi blir ikke overrasket hvis også Tuchels favoritter blant spillerne setter kursen mot Bayern.

LES OGSÅ: Tottenham-supporterne protesterer mot nok et løftebrudd