Boehly henter tilbake fysioterapeut

Chelsea har fortsatt en teoretisk mulighet til å skaffe seg Champions League-billett, men 11 poeng bak Tottenham (med én kamp færre spilt) på 4. plassen skaper ikke akkurat den store optimismen. Står Graham Potter utenfor det store ballet neste sesong, kan manageren forvente at han stiller til sesongstart med en helt annen tropp.

The Times har regnet seg frem til at Chelsea tvinges til salg av spillere i sommer for å unngå brudd på Finanicial Fair Play-reglene. Investeringene i nye spillere har vært den heftigste i Europa de siste overgangsvinduene med utgifter på nesten 600 millioner pund, mangler inntekter fra CL, er det ingen vei utenom å selge.

LES: 29 klubber vil spleise på Lionel Messi

Forrige sesong endte Chelsea med et underskudd på rundt 1,5 milliarder kroner, Hvor store salgsinntekter Chelsea trenger for å følge FFP-reglene sies ikke, men The Times legger trykk på at det er behov for et omfattende salg.

LES OGSÅ: United setter avgjørelsen om forsvarsspiller på vent

Kan bli et interessant overgangsmarkedet når både Barcelona og Chelsea skal selge stjernespillere de egentlig ønsker å beholde.