Messi i VM

Den argentinske superstjernen Lionel Messi var så glad etter gullet i VM i Qatar at han bestemte seg for å fortsette på landslaget litt til, muligens helt frem til neste VM. – 35 åringen som bare er uker igjen av sin kontrakt med Paris Saint-Germain er tippet å signere en forlengelse av sin kontrakt med den søkkrike franske klubben av to grunner.

Det er få som klarer å betale hans svært romslige lønning og eierne av PSG, de kongelige i Qatar vil han skal bli «koste hva det koste vil». – Barcelona drømmer fortsatt om en retur og forsøker å fremstille det som om det kan skje, men lønna til Messi, kommer da eventuelt i tillegg til de 200 millioner euroene som La Liga har pålagt dem å spare.

Les: Seks spillerne Nagelsmann hadde et dårlig forhold til

Vi vet fra før at Inter Miami eid av David Beckham har ønsket seg Lionel Messi som en av tre som kan tjene mer enn rammen for MLS klubber, men han er likevel, akkurat som Barcelona avhengig av en Messi godtar lavere lønn.

Den spanske avisen Sport kommer med en overraskende nyhet, nemlig at det er en reell mulighet for at Lionel Messi drar til USA og MLS. – Divisjons systemet består av 29 klubber (15. i Eastern Conference og 14. i Western Conference)

De 29 klubbene som konkurrerer om absolutt alt skal ha blitt enige om å «for å booste» de kommersielle gevinstene for hele MLS blitt enige om å fordele argentinerens lønn mellom klubbene og sette opp et eget «lønnsfond» i MLS for spillere som vil betydelig øke markedsverdien av serien.

Lionel Messi skal, med felleskapets penger (ut over høyeste standardlønn) kunne velge hvilken klubb han har lyst til å spille for.

Les: Fire sterke kandidater på keeper-lista hos Tottenham

Et kreativt forslag som jeg vil være svært overrasket om går igjennom.