Et kjærlighetsforhold som visstnok ikke ble tatt vel imot i Bayern-garderoben.

Sist torsdag ble Julian Nagelsmann sparket som Bayern München manager. 2-1-nederlaget mot Bayer Leverkusen var dråpen som fikk det til å renne over for sjefene i den tyske storklubben, men det var ikke bare det sportslige som spilte inn.

Bundesliga er vunnet de siste ti årene, det er selvsagt ikke akseptabelt for Bayern München å ligge på andreplass i Bundesliga bak Borussia Dortmund. – Bild melder at seks viktige spillere opplevde manageren som fjern og at de ikke opplevde å ha noe forhold til ham.

Les: Fire sterke kandidater på keeper-lista hos Tottenham

Det ble fort klart at Nagelsmann ble sparket på grunn av mange ikke-sportslige faktorer så vel som resultatene.

Den tyske avisen oppgir navnene på de seks spillerne som berede grunnen for at Julian Nagelsmann fikk sparken. Det kan til og med være syv, med tanke på at Joao Cancelo allerede har klaget svært offentlig.

Manuel Neuer og Sven Ulreich er de to første spillerne som er navngitt på denne ‘svartelisten’ av ‘Bild’. Årsaken var angivelig sparkingen av Toni Tapalovic, den tidligere keepertreneren i den bayerske klubben. For begge var denne avgjørelsen uforståelig og de tok begge et standpunkt mot Nagelsmann.

I tillegg til de to keeperne hadde den tidligere Bayern-treneren et problem med tungvektere som Serge Gnabry, Leroy Sane, Jamal Musiala og Sadio Mane.

LES: Brighton komet aviser Manchester United

Cancelo, som ankom Bayern i januar og ikke fikk den rollen han forventet, var heller ikke komfortabel med Nagelsmann.

Det er sant at ikke hele Bayern-garderoben var mot den tidligere treneren, ettersom Joshua Kimmich og Leon Goretzka kom med offentlige uttalelser mot Nagelsmanns oppsigelse. Noen få dårlige resultater og for mange ikke-sportslige problemer brakte imidlertid «Nagelsmann-æraen» i Bayern til slutt og Thomas Tuchels æra kunne starte!

Les på Capitol: Lorde klar for Øya