Merci. (foto PSG)

Paris Saint-germain er ikke kjent for å spytte i glasset eller kaste hatten i støvet. – De har allerede verdens to dyreste avtaler i sine historiebøker og går det som de vil har de «alle pallplassene» til sommeren.

Mbappes exit fra Paris føles som den uendelige historien, med konstante historietvister og rykter.

Les: Roy Keane er tippet tilbake i Manchester United etter Erik ten Hag har fått sparken

Det ser imidlertid ut til at sagaen endelig er i ferd med å ta slutt denne sesongen med Mbappes kontrakt som løper ut til sommeren.

Franskmannens exit setter Paris Saint-Germain i en vanskelig posisjon, ettersom de har sett sine globale superstjerner som Neymar Jr, Lionel Messi og Sergio Ramos alle forlate klubben det siste året.

Denne sommeren starter en ny gjenoppbygging av PSG og målet er det samme. Vinne Champions League. Det kan faktisk skje allerede i år for de er i semifinalen som spilles. Manager Luis Enrique peker blant annet på signeringen av Bradley Barcola som viktig for at klubben er i semifinalen.

Paris Saint-Germain planlegger et vanvittig bud for den 16 år gamle Barcelona-stjernen Lamine Yamal. – De er villige til å bruke 200 millioner euro for å lange sitt store mål for sommeren.

Yamal ville imidlertid være en absolutt katastrofe for Barcelona å miste med tanke på hans prestasjoner og potensial.

PSG-eierne var angivelig ekstremt imponert over Yamal under Champions League-kvartfinalen og mener at et tilbud på 200 millioner euro er et realistisk tall for å kjøpe spanjolen til tross for en frigjøringsklausul på 1 milliard euro.

Yamal har vært en åpenbaring denne sesongen med å score fire ganger i La Liga på 16 starter. Tenåringen spilte også ti ganger for de spanske gigantene i UCL før de ble slått ut av PSG.

Les på Engelske klubber: Ten Hag overbevist han er en suksesstrener