Bevisst på å ta de riktige valgene. (foto: united, twitter)

Raphael Varane er en fortsatt ung mann som har beina godt plantet på bakken. Etter VM-sluttspillet sjokkerte han alle med å trekke seg fra Les Bleus i en alder av 29, noe som betegnes som en alder der spilleren er inne i sine beste år. For Varane handler det om å lytte til kroppen og seg selv.

Mens Erling Haaland måtte informere Solbakken om at han holdes borte fra EM-kvalik på grunn av skade, gikk Varane ut og advarte sterkt mot et kampprogram som tvinger spillere inn i tidlig pensjonstilværelse.

LES: Har overtalt førstemann til å forlate Chelsea

Ifølge RMC Sport har Varane allerede lagt sin egen plan for karrieren videre på klubbnivå frem til han legger opp.

Det franske mediet hevder Varane etter kontraktsutløp hos Manchester United skal avslutte karrieren hos ungdomsklubben Lens. Da det var tid for førstelagskamper for Lens i 2010, tok det bare 24 kamper før Real Madrid banket på døra. Resten er en stor suksesshistorie, nå vil Varane vie de siste sesongene til å «betale tilbake» til den franske klubben (ligger denne sesongen på en sterk 3. plass i Ligue 1).

LES OGSÅ: Har tatt den beste avgjørelsen for Tottenham

Kontrakten med Man United løper til 2025, vi håper han ikke har hastverk med å forlate Premier League for sitt siste oppdrag.