Klubbdirektør Amanda Staveley og ektemann Mehrdad Ghodoussi (til venstre) med Newcastle United-manager Eddie Howe etter en pressekonferanse på St James' Park

Det er bare en klubb som ligger dårlige an i Premier League denne sesongen enn Newcastle. Eneste lyspunkt for de tre under strekken er at Watford er midt inne i en skrekkelig tapsrekke Claudio Ranieri sin ledelse og nå er innenfor rekkevidde.

Newcastle har fått inn søkkrike Saudi-Arabiske eiere og der er ingen hemmelighet de har tenkt å bruke veldig mye penger på å berge plassen. – Akkurat nå skal de ha tre massive signeringer på gang, men skal vi tro ryktene stopper det ikke der.

Les: Var lovet gull og grønne skoger – stikker fra Leipzig etter 252 minutter på banen

Kjøper seg ut av problemene!

Saudi Arabian Public Investment Fund (PIF) som eier Newcastle er i forhandlinger med tre spillere.

Øverst på listen Barcelona-ving Ousmane Dembele.

Ifølge Bild har Dembele krevd en ny kontrakt verdt 43 millioner pund i året for å bli i Barcelona. Den avtalen inkluderer også betydelige bonuser hvis de vinner Champions League eller LaLiga. – Disse kravene er ikke den spanske klubben i stand til å mæte..

Et flytte til Tyneside vil di han den typen lønn han ønsker seg. Flere medier, i England og Spania melder at Newcastle forbereder et «monstertilbud» for å friste kantspilleren til St James’ Park.

Les: Sky Sports: Der kom budet på Trippier

Aaron Ramsey er også på Newcastle Uniteds liste


Juventus skjønner ikke hva de tenkte på da de tekte på da de i 2019 hentet Aaron Ramsey fra Arsenal og betalte han hele 400 000 pund i uken. – De ser på muligheter for å kutte i lønna og da kommer Newcastle inn som en reddende engel.

Magpies er ifølge Tuttosport times unna å signere en avtale med Aaron Ramsey. – Det skal være manager Eddie Howes som ønsker å bygge midtbanen til Newcastle rundt en sterk og erfaren spiller.

Magpies prøver også å overbevise Roma til å selge Jordan Veretout.

Den franske midtbanespilleren er en gjenganger under Jose Mourinho, og det ble antatt at det ville vise seg å være vanskelig å overtale dem til å selge.

Telefoot rapporterer imidlertid at et «betydelig tilbud» blir klargjort for midtbanespilleren, noe som gir Roma mye å tenke på.

Les på F7: FINN har kommet med sine topp 10 lister for 2021

Før 1 – 1 kampen mot Manchester United 27.desember fortalte Howe at han og hans stab har identifisert spillere de vil ha i januar, men har ikke snakket med noen om å forlate klubben neste måned.

«Jeg har ikke hatt noen av disse samtalene med spillerne mine, og jeg ville heller ikke oppmuntret dem,»

«Vi trenger alle som er her fokusert på kampen for å holde seg i ligaen. Så enkelt som det. Jeg vil ikke oppfordre noen til å se andre steder.

– Vi har et lite lag. Vi har noen skader i troppen også, så alle bør være fokusert på å komme inn i laget.

«Meg selv, trenerteamet og rekrutteringsteamet, har vi en stor gruppe mennesker som jobber på vegne av fotballklubben for å prøve å finne en måte å styrke troppen på.»