The Gaffer. (foto: spurs, twitter)

Etter noen første måneder på toppen av en australsk surfebølge, har Tottenham nå mistet litt fart. Hamstring-skaden til Micky van de Ven, som holder midtstopperen ute til over nyttår, skaper hodebry for Postecoglou. Ben Davies eller Eric Dier har ikke farten og evnen til stå høyt som van de Ven. Med Dier på vei bort fra klubben trolig allerede i januar, har Spurs-manageren nå pekt på en nødvendig forsterkning.

Goncalo Inacio er jaktet av både Liverpool og Man United, der de to giganten kjemper om å innta pole position før overgangsvinduet åpner. Det er denne spilleren Spurs-manageren nå trenger.

LES: To nye klubber har meldt seg på i kampen om Mason Greenwood

Ifølge overgangsjournalist Ben Jacobs har Spurs-manageren instruert ledelsen til å henge seg på jakten på signering av Sporting-stjerna. Midtforsvaret har nå topp prioritet for Postecoglou. Ignacio har en utkjøpsklausul på 60 millioner euro, Jacobs mener Postecoglou skal jobbe hardt for å overbevise Spurs-ledelsen at de trenger å hente frem dette beløpet i vinter.

På den annen side, den australske manageren har allerede bevist så langt i sesongen at teften og kompetansen hans har holdt til en posisjon på øverste del av Premier League.

LES OGSÅ: Alfred Schreuder lander ny managerjobb som han sikkert får sparken fra ganske raskt