Mason Greenwood (foto. getafe, twitter)

Getafe, som har Mason Greenwood på lån denne sesongen fra Manchester United ønsker å beholde 22 åringen lengre. Deres plan er å låne en sesong til og så få til en gratis overgang sommeren 2025 når hans kontrakt går ut på dato.

Til tross for å være en av verdens topp fem spillere i 2022 ifølge CIES Football Observatory valgte Manchester United å ikke hente han tilbake etter han ble frifunnet for anklager om voldtektsforsøk og overfall i vår.

Rusten er skrapet av og Greenwood imponerer i La Liga. Mer enn halvparten av klubbene i Premier League følger tett med og viser tydelig interresse for den utstøtte Manchester United spilleren. – Signalene fra Old Trafford akkurat nå, før Sir Jim Ratcliffe kommer seg på plass er at det ikke er aktuelt med en retur, ei heller et salg til en konkurrerende klubb i Premier League.

Les: Det har aldri vært så mange Premier League klubber med notatblokk på Coliseum Alfonso Pérez som nå

Greenwood er så langt notert for fire mål og tre målgivende pasninger på elleve kamper i Spania. Sky Sports melder at to nye klubber har kastet seg inn i det som blir en kamp om den engelske høyrevingen.

Både Real Sociedad og Valencia skal allerede ha kontaktet Manchester United.

Les: Forhører seg om Raphael Varane, Takehiro Tomiyasu og Ronald Araujo