Mason Greenwood (foto. getafe, twitter)

Det blir litt merkelig at Manchester United skal ha «høyere moral» en nesten alle andre Premier League klubber og fortsette å stenge døra til Old Trafford for Mason Greenwood. 22 åringen var på vei til å bli en av verdens største stjerner da han ble arrestert for snart to år siden.

Nå som fri mann og på lån hos Getafe i La Liga uten dom på seg leverer det så det holder. – Rusten på skuddfoten er borte og han banker inn det ene spektakulære målet etter det andre.

Les: Umulig for Sir Jim Ratcliffe å overse Mason Greenwood nå!

Spanske AS bekrefter det som har ligget i kortene en stund, speidere fra Premier League befolker Coliseum Alfonso Pérez for å se om det virkelig er sant at Mason Greenwood er tilbake.

Manchester United har vært krystallklare på at Mason Greenwood som fortsatt har kontrakt med dem frem til sommeren aldri skal spille for dem igjen. Men!! – med Sir Jim Ratcliffe sitt inntog i klubben vil alle de som sa aldri byttes ut.  

Getafe ønsker å få til et kjøp til sommeren og satser på at Manchester United fortsatt vil bli kvitt Mason Greenwood koste hva det koste vil. Men etter han har vekket interessen til å mange klubber virker det vanskelig å holde han på Colosseum.

Høyrevingen har gått fra å være rusten ved starten av sesongen til å bli en av de beste i Getafe. Han selger skjorter som ingen andre i klubbens historie og nå også rekord i antall speidere på tribunen i en kamp.

Da Getafe tok i mot Almeria 25.november var det 11.Premier League lag som fikk med det at Mason Greenwood var glimrende og scoret kampens førte mål. (2 – 1 seier)

Getafe som har sluttet å tape kamper har klatret opp til en 8.plass i La Liga. Naturlig nok ønsker de å holde på Mason Greenwood, men også Manchester United har fått med seg hans høyre prestasjonsnivå.


Getafe ville forsøke å forlenge Greenwoods opphold på Colosseum ved å forlenge lånet med minst én sesong til . Ifølge engelsk presse har det vært flere samtaler mellom Getafe og Manchester United, Getafes mål er å beholde spilleren også etter låneoppholdet.

Les: Forhører seg om Raphael Varane, Takehiro Tomiyasu og Ronald Araujo

Greenwood blir mer og mer etablert og er viktigere i manager José Bordalás planer.

I 2022 ble Mason Greenwood ansett som en av de fem beste fotballspillerne av CIES Football Observatory. – Slik det ser ut nå kan han fort komme på topplisten igjen.

AS skriver om Greenwood sin tilværelse i La Liga!
Greenwood er glad i Getafe . Engelskmannen har funnet den roen han ikke hadde de siste to årene han var uten å konkurrere. Videre slutter han ikke å motta hengivenhet fra fansen , og han gjengjelder dem. Han legger ikke igjen en autograf usignert og tar alltid et bilde med de små. Fotballspilleren snakket med La Liga i sine første uttalelser i Spania: «Jeg er veldig glad for å hjelpe laget og gjøre rommet lykkelig.»