Aristouy mens det fortsatt var noe å smile av. (foto nantes, twitter)

Mens PSG, Racliffe-klubben Nice, Monaco og Lille har «etablert seg» på topp fire av Ligue 1-tabellen, kjemper Nantes en helt annen kamp. Forrige sesong endte så vidt med overlevelse i øverste divisjon, etter 13 kamper synes klubbledelsen det minner skummelt om kurs mot nok en unngå-nedrykkskamp.

Pierre Aristouy har ledet Nantes sitt B lag og U19-lag siden 2017, i våres ble 43-åringen forfremmet til hovedtrener for Ligue 1-laget. Sesongen startet greit med en balansert kombinasjon med seire, tap og uavgjort, men de siste rundene har tydeligvis gjort Nantes-ledelsen svært nervøse.

LES: Har instruert Spurs-ledelsen han trenger spilleren Liverpool og Manchester United jager

I takt med at vinteren har meldt sin ankomst i Nantes, har også de gode resultatene uteblitt. De siste fire kampene har endt med tre tap og en uavgjort. Fortsatt fire poeng over nedrykksstreken, men alt annet enn betryggende for ledelsen.

På onsdag sendte Nantes ut melding om at Aristouy har fått sparken, ifølge L’Equipe står tidligere Lille-trener Jocelyn Gourvennec klar til å ta over jobben.

LES OGSÅ: Real Madrid kaster seg i racet om supertalentet alle tror vil havne i Paris Saint-Germain

For Aristouy ble det 17 kamper på CV’en før han ble veid for lett. Ekstra kjipt for 43-åringen som startet både spiller -og trenerkarrieren hos Nantes.