Klar for å vinne Champions League igjen når han lander.

Cristiano Ronaldo har tatt en definitiv avskjed med Man United. 37-åringen unngikk søksmål fra de røde djevlene ved å gi avkall på krav om rundt 15 millioner pund i lønnsinntekter for resten av kontraktsperioden. Denne uken scoret han seg inn i VM-historien som første spiller med scoring i fem VM-sluttspill. Nå er det stor spenning knyttet til veien videre etter nyttår. Uansett hvor mange låste dører CR7 vil møte hos Champions League-klubber, er døra inn til et gedigent bankhvelv åpen.

Portugiseren har selv sagt han vil holde på til han er 40. Mens Bayern München fortsatt er usikker på om de skal på gå tvers av alle prinsipper og hente inn Ronaldo fra januar, har Newcastle, Chelsea og Real Madrid alle signalisert at de neppe holder døra åpen for Ronaldo og hans entourage. David Beckham har vært i møter med agent Jorge Mendes om en tilbaketrekning i MLS, men det er en sportsminister som ikke nøyer seg med å prate og tenke på saken.

LES: Erling Braut Haaland krever den samme ekstreme lønna som Kylian Mbappé

Etter at Saudi-Arabia sendte Messi og Argentina i skammekroken med 1-2 tap i åpningskampen i VM, plasserer sportsministeren i Saudi-Arabia seg rett under spotlighten som er rettet mot landet: «Jeg håper å se både Ronaldo og Messi i ligaen (i Saudi-Arabia)».

Det har vært ryktet at Ronaldo har et stående tilbud hos klubben Al Nassr om signering i januar, ifølge CBS Sports er tilbudet helt konkret – og oppsiktsvekkende.

CBS hevder treårskontrakt ligger klar med en samlet lønn på 225 millioner dollar. Rundt 2,2 milliarder kroner for tre års fotballsparking og å kaste stjerneglans over ligaen.

LES OGSÅ: Når ikke Steven Gerrard er aktuell går de etter assistenten

Vi er spente på hvilken dør Ronaldo velger. Den med senkede lønnsforventninger i europeisk toppliga, eller den inn til det forgylte hvelvet «utenfor fotballens allfarvei». Uansett den smakløse exit’en fra Old Trafford, vi håper virkelig at CR7 velger den første døra for en verdig avslutning på karrieren i de største ligaene i verden.