Cristiano Ronaldo og gjengen på en god dag

Det er tydeligvis godt med penger i oljebransjen når man kan tilby en nedtrappingsplan verdt milliarder til en fotballspiller på slutten av sin karriere. – Tidligere denne uken fikk den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren sin Manchester United-kontrakt avsluttet etter det som de på fantastisk vis har klart å kalle gjensidig samtykke.

United tok beslutningen om å kvitte seg med nummer 7 uten å betale noen kompensasjon etter hans kontroversielle intervju med Piers Morgan, hvor han blant annet slengte med leppa mot klubben og manager Erik ten Hag. – Den dårlige håndteringen av klubbens største stjerne og manglende resultater på banen gjør at jobben til den nederlandske manageren henger i en tynn tråd. Eksklusivt! Erik ten Hag er to tap unna å få sparken

Ronaldo, som ble den første mannen til å score i fem forskjellige VM-sluttspill da han scoret for Portugal mot Ghana torsdag, står nå uten klubb. – CBS Sports sier imidlertid at Ronaldo har mottatt et appetittvekkende forslag fra Saudi-Arabia laget Al-Nassr.

Les: Kom gratis fra AC Milan i sommer, kan selges til Premier League med sårt tiltrengt fortjeneste

37-åringen samlet 450 scoringer på 438 kamper i Real-drakta frem til exiten i 2018. Et ikon for kongeklubben, men etter exiten fra San Bernabeu har også Benzema fått mer plass og gjort jobben til Ronaldo både i La Liga og Champions League. Carlo Ancelotti fått med seg Ronaldos to sesonger hos Man United, og er sikkert ikke lysten på å ødelegge dynamikken han har bygd opp i Real-troppen. Likevel, manageren har også fått seg en utfordrende situasjon på topp. UnibetSjekk ut velkomsttilbud

Nivået i serien er muligens høyre enn man skulle tro i det diktatorstyrte oljelandet etter de vant 2 – 1 i åpningskampen mot Argentina. (Polen ble imidlertid for sterke, i går tapte de 2 – 0)

Pakken som tilbys er verdt 225 millioner dollar og møter 37 år gamle Ronaldo sitt mål om å spille fotball til han blir over 40 år gammel. Zlatan Ibrahimovic er en inspirasjon for den portugisiske stjernen i så måte.

Newcastle United, Chelsea, Real Madrid og Inter Miami har alle blitt koblet til 37-åringen, men det virker som om alle tre har en noe kjøligere holdning nå. – En teori som imidlertid har dukket opp er at Newcastle, som også er eid av den Saudi Arabiske kongefamilien skal «låne» Ronaldo frem til sommeren.

Les: Xavi: «Han er av den type spiller som Barcelona trenger»

Torsdag, etter å ha blitt kåret til Man of the Match i Portugals 3-2-seier, deltok Ronaldo på en utrolig kort pressekonferanse som varte i bare 2 minutter og 12 sekunder. – Det eneste som kom ut av det var innrømmelse av at kapittelet hans med United nå er «stengt».