Alejandro Garnacho på landslagssamling med sitt store idol Lionel Messi

Født første juli 2004 i Madrid, Spania med argentinske foreldre. 18 år gamle Alejandro Garnacho er etter en oppvisning av karakter Manchester United sin nye gullgutt og da kommer naturlig nok samtaler om en ny kontrakt.

Venstrevingen som også kamp spille høyreving kom fra Atlético Madrid sin ungdomssatsning for to somre siden for knappe fem millioner har for alvor tatt av .

«Fansen vil bli henrykt»

For en uke siden ble Alejandro Garnacho kåret til månedens spiller, nå er han svært nær en forlengelse av kontrakten og et kraftig lønnshopp.

Les: Har funnet en leken midtbanespiller som kan være med å sikre Premier League-gull

Sky Sports har akkurat kommet med en oppdatering: Garnacho scoret vinnermålet på Craven Cottage i Uniteds siste kamp før VM-pausen. Han tok også et mål i Uniteds siste gruppespill i Europa League, som kom mot Real Sociedad.

Manchester United er i forhandlinger med Garnacho om en ny avtale: «Alejandro Garnacho, forhandlingene om ny avtale har kommet veldig langt. Det er noe Man United allerede ønsket å gjøre om sommeren i slutten av juni da det ikke var full enighet mellom alle parter, så de bestemte seg for å vente litt.

Les: Memphis Depay har mye å bevise i Premier League

«Nå gjør Garnacho det svært bra. Han regnes som et topptalent. Så Man United kom med kontraktsforslaget sitt til Garnacho. Ny femårsavtale for Garnacho, med lønn som passer førstelagsspiller.»

19-åringen i motsetning til Cristiano Ronaldo skrøt nylig av manager Erik ten Hag: «Erik ten Hag er en veldig god manager, og fremfor alt er han en flott person. Han følger alltid veldig nøye med oss ​​alle, og hjelper oss mye, spesielt de unge spillerne.»

Det kommer i følge BBC en kontrakt i løpet av få dager.