Memphis Depay

Den nederlandske spissen Memphis Memphis ankom Old Trafford i 2016 fra PSV. – Han hadde stor selvtillit og suksess i ryggen, men slet med å markere seg, og scoret bare syv mål på 45 kamper i løpet av sin eneste hele sesong med de røde.

Det er mulig den 28 år gamle spissen var for ung og uerfaren den gangen, men nå har han den smartheten og erfaringen som trengs i Premier League. – I hvert fall hvis vi skal tro Manchester United manager Erik ten Hag som ikke synes gå trett på landsmenn.

Les: Mason Mount har takket nei til gigantkontrakt

Manchester United har ifølge Sky Sports-journalist Florian Pettenberg startet samtaler om å hente Memphis Depay tilbake til Old Trafford fra Barcelona. Depay, som mange ganger har sagt han har mer å bevise i Premier League har etter ankomsten til Robert Lewandowski måttet finne seg i å havne nedover i prioriteringsrekken.

Folkene til Depay så hva som kom til å skje og forsøkte å få til en exit i sommer. Den nederlandske landslagsspilleren ble til slutt værende, men har bare spilt tre kamper før sesongen 2022-23 ble satt på vent for verdenscupen i Qatar.

Erik ten Hag er opptatt av å signere sin landsmann, som har vist seg å være en pålitelig målscorer i Lyon og Barca.

Barcelona er like begeistret nå for å fjerne spissens lønn fra bøkene sine som de var i sommer, da det var Juventus som var på tilbudssida.

Les: Nå skjønner vi hvorfor neste fotball-VM må styres av effektiv spilletid

Etter Memphis Depay ble solgt for 16 millioner euro sommeren 2017, økte han på med å score 76 ganger på 178 kamper for Lyon og senere leverte et respektabelt resultat med 13 mål på 39 på Barcelona i 2021-22 sesong.

Memphis Depay sine evner foran mål vil være et verdifullt tillegg for et United-lag som har slitt med mål fra sentrum.