Erling Braut Haaland

Det er bare noen få måneder siden Erling Braut Haaland skrev under en avtale med Manchester City som varer frem til 2027. – Man skulle tro det var langsiktig nok, men slik er det tydeligvis ikke.

Manchester City ønsker allerede å forlenge med Erling Haaland. Men nordmannen krever imidlertid lønn på nivå med Kylian Mbappé, melder katalanske El Nacional.

Real Madrid og PSG sies allerede å ønske å hente Erling Haaland fra Manchester City. Citys mottrekk kan være å forlenge kontrakten med nordmannen og øke lønnen hans.

Les: Memphis Depay har mye å bevise i Premier League

Ifølge Daily Mail er Erling Haaland på grunn av bonuser og klausuler den best betalte spilleren i England. Men nordmannen burde ifølge El Nacional ønsket en bedre grunnlønn for å bli i Manchester City.

Nordmannen har en frikjøpsklausul i gjeldende kontrakt som aktiveres sommeren 2024, en klausul som er oppgitt til 200 millioner euro og reduseres til 175 millioner euro etter 12. måneder.

Erling Braut Haaland sies å tjene 526 millioner kroner pr år, noe som gjør han til den best betalte i Premier League. Kylian Mbappé fikk i sin nye kontrakt med Paris Saint-Germain en vanvittig lønn på omtrent 900 millioner kroner.

Les: Mason Mount har takket nei til gigantkontrakt