Joao Felix

Hvis jeg skal prøve å oversette ekspertenes karakterisering av Paris Saint-Germain sin sportsrådgiver Luís Campos må det bli noe som dette: mens Luis Campos sjakk spiller andre tripp trapp tresko.

Det er absolutt ingen hemmelighet at Kylian Mbappé er misfornøyd med livet og som en drittunge lyst på alt annet enn det han kan få. Han er sjalu på Neymar som fortsatt ikke er solgt, han er sjalu på Lionel Messi som har blomstret opp denne sesongen igjen og han er sur for at Real Madrid ikke føler de har pengene som trengs for å kjøpe og lønna han.

Det har vært skrevet mange spaltemetere om hvor misfornøyd João Félix er med sin manager i Atlético Madrid Diego Simeone. – Det har vært rimelig en stund at klart den portugisiske stjernen søker utgangsdøra.

Les: Chelsea eier Todd Boehly har gjort sitt første varp

Neste stopp var Manchester United, men interessen fra Old Trafford synes å han kjølnet den siste tiden. Le Parisien melder at Paris Saint-Germain girer opp for en overgang for 22 åringen allerede i januar og grunnen er faktisk Kylian Mbappé.

Rapportene hevder at klubben fortsatt leter etter en komplementær spiss. Ifølge avisen er Félix identifisert som en allround nummer ni som kan få frem det beste i Kylian Mbappé. Klubbens sportsrådgiver Luís Campos vil at hans landsmann skal signere en låneavtale, som selv sies å være tiltrukket av ideen om å flytte til den franske hovedstaden.

Les: Newcastle skyter inn mer penger for å kunne hente Real Madrid flopp

João Félix signerte for Atlético Madrid i 2019 og har siden stått for 32 mål på 128 kamper for klubben.