Nyheten er for så vidt ikke at Antonio Conte blir, men at han ønsker å bli og har tatt telefonen fra styreleder Daniel Levy som desperat har forsøkt å få han i tale. – Den italienske manageren har nettopp passert et års merket som manager for Tottenham og etter 2 – 0 tapet mot Nottingham Forest i Carabao Cup kom assistent med en godnyhet for alle fans som ønsker Conte skal fortsette.

Hans No2 Cristian Stellini sier Spurs-sjefen er glad i klubben og gjerne går inn i forhandlinger om et utvidelse. – Selv om Tottenham har opsjon på et år til vil det ikke være mulig å benytte den hvis Juventus som Conte ledet før han ble landslagssjef for Italia skulle bli for fristende.

Antonio Conte som aldri har ledet en klubb i mer enn tre år, skal være villig til å inngå en langsiktig avtale for å bygge opp klubben igjen.

Les: Englands rikeste har endret oppkjøpsstrategien

«Det er klart for kontraktssamtaler så snart vi om noen dager går inn i VM pausen.»

Antonio Conte «glad» i Tottenham, sier assistent, da nye kontraktssamtaler var planlagt

Et tegn på at det går veien for London klubben var en uttalelse i slutten av oktober fra Antonio Cote at han trenger tre overgangsvinduer for å gjøre Spurs til tittelutfordrere.

«Det er et urettferdig [å stemple ham som en kortsiktig trener],» sa Stellini, til Standard (som også jobbet med Conte i Juventus og Inter Milan).

«Han presser seg selv på et nivå så høyt i arbeidet sitt. Han er så lidenskapelig. I hver klubb tar han klubben i én posisjon, og han øker nivået hver gang.

– Nå jobber vi godt. Laget øker, alle spillerne forbedrer seg og vi er fornøyde. Det er ikke noe problem. Vi er glade for å være her og vi føler oss bra.»

Les: Vil hente makker til Diogo Dalot som Erik ten Hag kjenner godt fra før