Lingard. (foto: united, twitter)

Lingard ble forrige sommer overtalt av Solskjær om at han ville få sine muligheter på Old Trafford. Ole forsvant, Lingards situasjon endret seg definitivt ikke under Ralph Rangnick. Fremtiden ser likevel lys ut forspilleren med puslete 392 minutter på kamparenaen denne sesongen.

For når 29-åringen spaserer ut av Old Trafford som free agent, står klubbene i mølje for å fange signaturen til det tidligere supertalentet hos United. Det er kjent at West Ham og Newcastle står klare, men en annen port har også åpnet seg for Lingard.

Les: Merseyside-politiet er på saken

Chris Smalling og Tammy Abraham har revitalisert karrieren sin i Serie A. Det er ingen overraskelse at José Mourinhos Roma er sterkt linket til den tidligere fotball disippelen Lingard, men flere italienske klubber melder seg på når det nærmer seg kontraktsutløp i Manchester. Ifølge Mirror er AC Milan og Juventus også klare for å kjempe om den offensive midtbanespillerens signatur. Da har vi tre av de fem beste klubbene i Italia på hjul etter Lingard.

Zlatan stiller som ambassadør for AC Milan. (foto: lingard, instagram)

Ifølge Mirror kan free agent Lingard kreve rundt 150 000 pund i uka, men for 29-åringen handler det meste om å sikre seg spilletid, spilletid og spilletid. Med VM i Qatar på trappene, Lingard komme i posisjon for å overbevise Gareth Southgate før november.

Les på Tysk fotball: Bild: Emre Can og to andre Dortmund-spillere skal selges

Vi holder fortsatt en håndfull knapper på West Ham. Hvorfor velge bort det som har vist seg å funge? I løpet av 16 kamper på utleie hos David Moyes kom spilletid, spilleglede og 9 scoringer og 5 assists.

Playtime hos Moyes. (west ham, twitter)

Likevel, noen sesonger helt borte fra Premier League er sikkert heller ikke å forakte etter noen blytunge sesonger på balløya.

Les: Ferrari dundret på til førsteplass og en skikkelig spinn i Formel 1 Down Under