Wayne Rooney fikk langt flere kort enn Juan Mata. Dermed inntar han sølvplass på denne listen.

Den lille og svært kreative angripende midtbanespilleren Juan Mata har hatt noen vanskelige sesonger preget av skader og benkesliting. – Likevel følger en rekke klubber med på om det blir forlengelse eller ikke i hans avtale med Manchester United som går ut til sommeren.

ESPN skriver at det er 90% sikkert avtalen som binder han til Old Trafford ikke forlenges og at flere franske klubber har bestemt seg på å forsøke å ta innersvingen på klubber som er interessert, men som venter og ser hva som skjer i ukene som kommer.

Klubben som Juan Mata dro fra i 2011 Valencia er en av de som ønsker å hente 33 åringen tilbake på en gratis avtale, også Inter Milan og stadionkamerat AC Milan følger tett med.

ESPN skriver ikke noe om hvilke klubber i Frankrike som er på ballen, men skal vi tippe dreier det seg om PSG og Lille som er aktivt ute etter å styrke laget etter at både Renato Sanches og Sven Botman trolig selges.

Juan Mata har kontraktsutløp til sommeren, og flere franske klubber skal nå være interessert i den lille spanjolen.

Mata landet i Premier League i Chelsea i 2011 og meldte overgang til Old Trafford i januar 2014 i en overgang verdt 44,5 millioner euro.