Eden Hazard

Den aller siste galaticos så langt belgiske Eden Hazard fortsetter å ha det tøft i Real Madrid, den 31 år gamle Chelsea legenden har denne sesongen bare startet i ni kamper. – Mens Real Madrid er i ferd med å hente hjem La Liga tittelen er Eden Hazard i ferd med å sementeres som tidenes flopp i kongens klubb. Selv Gareth Bale som alle i Real Madrid hater er foran Hazard når Carlo Ancelotti skal ta ut spillere.

I gårsdagens 2 – 0 sier mot Getafe ble Hazard sittende på benken, mens Gareth Bale ble satt innpå. (til pipekonsert selvsagt).

Les: Bare noen uker til Juan Mata sine åtte år på Old Trafford er over

Martin Ødegaard som har blitt en av Arsenals viktigste spillere reiste fra Real Madrid uten å egentlig få til noe som helst, manager Mikel Arteta tror han kan bringe tilbake selvtilliten til Eden Hazard også.

French Foot Mercato melder at Arsenal har møtt Hazards representanter tidligere denne uken og at Premier League-klubben ønsker å låne den offensive midtbanespilleren med en kjøpsopsjon. Real Madrid er happy for interessen fra Arsenal og ser frem til å slippe en høy lønning fra en spiller som ikke leverer.

Ifølge nettstedet har imidlertid Hazard ingen planer om å forlate Real Madrid. I stedet ønsker han å oppfylle sin nåværende kontrakt (akkurat som Gareth Bale), som går ut sommeren 2024.

Les: Merseyside-politiet er på saken