Har effektivt stengt en haug med dører. (foto: united, twitter)

Det gikk ei kule varmt på Aspmyra etter at Bodø/Glimt nok en gang sendte José Mourinho og Serie As 5. beste klubb av banen med tap. Ikke overraskende ble det noen utenomsportslige episoder etter Manchester Uniteds tap på Goodison Park, der tap ikke var noe alternativ for Ronaldo og gjengen.

Nå bekrefter Merseyside politiet at de sjekker ut en episode som skal ha skjedd etter kampen på vei til garderoben.

Les: Ferrari dundret på til førsteplass og en skikkelig spinn i Formel 1 Down Under

-Vi kan bekrefte at vi er i kontakt med Manchester United og Everton som følge av rapporter om et påstått overfall… Da spillerne forlot banen, ble det rapportert at en gutt ble overfalt av en fra bortelaget da de forlot banen, forklares det til Liverpool Echo.

Denne «noen fra bortelaget» var Cristiano Ronaldo, som ble filmet på vei inn i garderoben da han gikk forbi en gruppe Everton-supportere og slo telefonen ut av hånda til en som filmet, med resultat knust telefon.

Ronaldo skjønte at det hele måtte ryddes opp i og var kjapt ute med å unnskylde.

-Jeg vil gjerne unnskylde for utbruddet mitt, og hvis det er mulig vil jeg gjerne invitere denne supporteren til å se en kamp på Old Trafford som bevis på fairplay og sportsånd, skrives det fra Ronaldo på sosiale medier.

Spillerne skal takle mye pes fra motstandernes (og tidvis egne) supportere, men er betalt for å takle det. Vi tar Ronaldos reaksjon som et symbol på stemningen hos Manchester United om dagen.

Les: Vi vet godt hva som skjer når Antonio Conte «lukter blod»