Dortmund er nå bare ett poeng bak Bayern München på førsteplass da de klarte å slå Stuttgart 2-1. det var imidlertid nære på der Marco Reus endte opp med å bli helten.

Dortmund fikk fredag ​​kveld en gave da Augsburg slo Bayern München. Marco Roses tropper kunne derfor redusere Bayerns ledelse i serien til ett poeng, men det krevde likevel en Dortmund-seier.

Les: Mads Pedersen valgte like godt Bayern München for sin første Bundesliga-scoring

De tok imot på Signal Iduna Park hjemme mot Stuttgart.

I starten av kampen var det Dortmund som var det beste laget, og de var også nær ved å bringe seg i front.

Etter 14 minutter ble Donyell Malen gitt en sjanse til å snu ting rundt.

Det var Dortmund som hadde de største mulighetene, men kort tid før pause var det faktisk gjestene som holdt på å gå til pause med ledelse.

Les: Ronaldo må digge det Steven Gerrard har satt igang hos Aston Villa

Her var det Tanguy Coulibaly som kom til en kjempemulighet i feltet. Her banket Stuttgart-spilleren ballen mot mål, men Dortmunds Gregor Kobel sto klar inne på streken.

Marco Reus ble til slutt helten

Etter pause fikk hjemmelagets fans på Signal Iduna Park endelig noe å juble over da Malen viste klasse foran mål.

Her satte han selv i gang et angrep, hvor Dortmund i etterkant splittet Stuttgarts forsvarsside, og så mottok Malen ballen igjen like utenfor banen.

Malen tok sjansen fra distanse, hvor ballen ble avvist på vei mot mål, og den jukset Florian Müller inne på streken, så ballen fløy i mål til 1-0.

Gleden ble imidlertid ganske kort for Dortmund, da gjestene klarte å svare raskt igjen, og etter 63 minutter kunne Roberto Massimo sende utligningen i nettmaskene.

Her straffet Stuttgart en oppspillsfeil, hvor ballen så havnet hos Massimo etterpå. Her gjorde han en fin finte før han sparket ballen sikkert i mål.

Det så derfor lenge ut til at de to mannskapene skulle dele i porten, men seks minutter før tid startet Dortmund kontramaskinen.

Her satte Dortmund fart mot Stuttgart-målet, hvor Marco Reus drev ballen framover langs banen og ga den videre til Thorgan Hazard, som imidlertid ikke hadde hell med skuddet.

Riposten endte imidlertid opp med Reus, som dermed kunne føre Dortmund til 2-1.

Det ble også kampens siste mål, og da kunne Dortmund forlate Signal Iduna Park med en viktig 2-1-seier i bagasjen. De er nå bare ett poeng bak Bayern München på førsteplass.

Nartey var den eneste dansken som kom i aksjon under oppgjøret, da det var 22 minutter på banen.