Bryr seg ikke om hva andre sier om ham, men har heller ingen problemer med å fortelle hva han mener om andre.

Ekspertene er enige i at Manchester United kaptein Harry Maquire har fått mer tillitt av Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær enn han fortjener. – I går så vi en fotballspiller som ikke klarte å kontrollere sine følelser et problem vi første gang oppdaget da han havnet i slåsskamp på en gresk ferieøy i fjor sommer.

Hendelsen var begynnelsen på slutten for midtstopperen fra Sheffield sin rolle som kaptein på et fotballag. Sommeren 2019 bladde Manchester United opp 900 millioner kroner i en applaudert deal fra Leicester.

Les: Xavi har sagt sitt, de neste månedene er det skallen til Coutinho som avgjør

Det vi dessverre har sett hele veien er at Harry Maquire har vært den første til å gå ned i kjelleren når ting har vært vanskelig. – I årsdagens skjebnekamp mot Watford så vi en forsvarsrekke hos Manchester United som gjorde samme feil som så ofte før denne sesongen sammen med et svært godt Watford lag, som hadde Joshua King i storform i angrep.

Da Harry Maquire på stillingen 2 – 1 i det 69 minutt fikk sitt andre gule og ble sendt i garderoben var kampen i realiteten over.

Maguire sprinter mot garderoben, river av seg kapteinsbindet og slenger det i retning Lindelöf.

For tre uker siden var tidligere Manchester United-spiller Paul Parker ute og fortalte uten å legge noe papp imellom at Harry Maguire burde bli fratatt kapteinsbindet.

Oppdatert kl 11:30 Nå er det offisielt Ole Gunnar Solskjær har fått sparken.

Tabbe

Midtstopperen fikk virkelig høre det fra flere eksperter etter Uniteds svake kamper mot Liverpool og Manchester City den siste tiden. Roy Keane sa blant annet at han mener Maguire beveger seg som en robot.

Manchester United ga Harry Maguire kapteinsbindet altfor tidlig. Det overrasket mange, det ga ingen mening og det har ikke fungert fra dag én, sier en tydelig Parker til Talksport.

Pressen skriver at manager Ole Gunnar Solskjær får sparken i løpet av 48 timer og at han får med seg en fallskjerm på 90 millioner kroner. – En av mange årsaker, hans tiltro til Harry Maquire.

Les: «Almost closed deal» bekreftet for Watford