Real Madrid fortsetter å spare og det er lite som tyder på at de er villige til å hente inn noen spillere i januar, men de har fire spillere som knapt har vært med så langt denne sesongen som de mer enn gjerne skilles fra.

Los Blancos håper det er noen klubber der ute som er villige til å signere Gareth Bale, Eden Hazard, Isco og Marcelo allerede i januar.

Les: Xavi har sagt sitt, de neste månedene er det skallen til Coutinho som avgjør

Isco har spilt totalt 166 minutter på bare seks La Liga kamper så langt denne sesongen og har ennå ikke vært med i Champions League, mens Marcelo har vært på banen i 89 minutter i ligaen og 21 minutter i Europa.

Bale ikke vært med for Los Blancos siden august på grunn av skader, mens Real Madrid mener at Hazard bør prøve lykken andre steder i jakten på spilletid og et løft til moralen.

Den belgiske landslagsspilleren har spilt totalt 348 minutter over 10 La Liga kamper samt 66 minutter i Champions League. – Hazard har i samme periode spilt 351 minutter for landslaget sitt da han har deltatt i fem kamper for Belgia så langt denne sesongen.

Den tidligere Chelsea-angriperen var en den av førsteelleveren til Carlo Ancelotti i den første delen av sesongen, men falt tilbake i den italienske trenerens hakkerekkefølge på grunn av Vinicius Juniors ekstraordinære form så langt.

Les: Antonio Conte har alltid hatt et godt øye til Jesse Lingard