Draktløs på Camp Nou. (foto: barcelona, twitter)

Ronald Koeman var klar for å satse på brasilianeren, tre nødvendige kneoperasjoner sørget for at Coutinho fortsatt ikke kan skryte av gjennombruddet i Barca-drakt. Med 493 minutter i beina og 1 scoring på målkontoen denne sesongen har 29-åringen alle muligheter til å lykkes. For Xavi er det nå skallen til Coutinho som må gjøre jobben.

Xavi har mistet Ansu Fati, Aguero, Braithwaite til skader, Pedri, Dembélé og Sergio Roberto er på vei tilbake fra rehabiliteringen, og Coutinho fremstår nå som et av de viktigste angrepskortene til Barca-manageren.

Derfor er Xavi tydelig på forventningene til brasilianeren de kommende månedene, og at det nå står på spilleren selv å lykkes.

-Coutinho kan spille i ulike posisjoner og kan bli viktig for laget, begynner Xavi før lørdagens kamp mot Espanyol ifølge Marca.

-Han trenger å gjenfinne seg selv og få tilbake selvtilliten. Hvis han gjør det, vil han hjelpe oss mye. Han har et medfødt talent, fortsetter Xavi.

Før han retter fingeren mot 29-åringen.

-Det avhenger av ham. Han vil få muligheter fordi han er en spiller jeg personlig liker. Det er mer en mental ting, fordi han har talentet, avslutter Xavi.

Da er det opp til den brasilianske skallen. Xavi skal hvertfall sørge for at moroa og lagfølelsen skal komme tilbake.

Les: Alexander Isak minner Manchester United-supporterne på hvor heldige de er