Reddet poenget. (foto: dortmund, twitter)

Vi har tidligere lagt frem liste med spillerne du som manager helst vil på banen når de tette kampene avgjøres de siste ti minuttene. På lørdag viste Erling Haaland at også han er den du sørger for å ha på banen når det koker som mest.

Jadon Sancho startet etter 24 minutter med scoring i Bundesliga-klampen mot Hoffenheim, en kamp som holdt VAR varm og der de tyske glosene lå tett.

Les: Angrer som en hund de blunket da Roma hentet Nicolo Zaniolo

Hoffenheim responderte på Sanchos scoring med å utligne før halvtimen. Etter pausen var det Ihlas Bebou som var utålmodig etter å gå i ledelsen, og satte inn 2-1 til Hoffenheim etter 51 minutter. Ti minutter senere scoret Haaland, men VAR bestemte at 20-åringen var litt for rask på avtrekkeren og i offside.

Ni minutter igjen på klokka bestemte Haaland seg for at nok var nok. Dortmund-spilleren snappet ballen fra motstanderne, løp og scorte. Hoffenheim-spillerne var illsinte på dommeren, fordi Dabbur lå nede med skade uten at dommeren blåste av.

Les på Popidol: Lady Gaga gir ut nytt album med urgamle Tony Bennett

Scoringen ble stående, og Haaland reddet poenget for Dortmund. Vi tipper det ikke er så mange år før 20-åringen kommer inn på denne listen: Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest.

Les: ESPN: «Dette er Ole Gunnar Solskjær sin ønskeliste»