Nicolo Zaniolo

Den offensive midtbanespilleren Nicolo Zaniolo er 190 høy uten at det går på bekostning av verken finmotorikk eller fart. – Før han ble skadet i forkant av denne sesongen ble han hentet opp til det Italienske landslaget og var en sentral del av Roma sitt lag, han er ute med sin andre kneskade.

Zaniolo scoret 14 mål i 53 seriekamper mellom 2018 og 2020, noe som sørget for at en hel verden la merke til han. Den uheldige 21-åringen har imidlertid savnet mer enn et år utenfor aksjon for Bianconeri, etter å ha fått to fremre korsbånd revet over i løpet av åtte måneder i 2020.

Les: Presenterer sin brasilianske spiss på en spesiell måte

Like vel har ikke Juventus glemt han i høst startet et intensivt arbeid med å friste Roma til et salg og Zaniolo til å komme til Torino. Gazzetta dello Sport melder at Juventus manager Andrea Pirlo har fortalt gutta på pengesekken at de må hoste opp et så spennende bud at en overgang sikres i sommer. – Direktør Fabio Paratici er helt enig i at Nicolo Zaniolo bør bli en del av fremtiden til Juventus.

Juventus sjefene er såpass sikre på sitt eget apparat at de er overbevist skademarerittet kunne vært unngått hvis Nicolo Zaniolo hadde vært hos dem.

Zaniolo rev opprinnelig ACL i høyre kne, under et 2-1 tap for Juventus 12. januar 2020.

Den stigende stjernen rev deretter ACL i venstre kne åtte måneder senere, mens han spilte for Italia i et 1-0-nederlag mot Nederland i Nations League.

Skaden hans med nasjonaltroppen skjedde før han fikk sjansen til å spille igjen for klubben sin, med Serie A-sesongen 2020-21 som startet bare noen uker etter hans andre tåre.

Det er håpet at Zaniolo er tilbake på treningsfeltet mot slutten av sesongen.

Zaniolo har kontrakt med Roma til 2024, men har gått glipp av hele denne sesongen på grunn av en skade.

Les: Jose Mourinho har slettes ikke gitt opp Gareth Bale