Løp inn sin første scoring for Pep. (foto: city, twitter)

Darwin Nunez fikk sine fire scoringer for Liverpool etter å ha bli disset på sosiale medier. Forventningene til Nunez er høye, men ikke i nærheten av de en norsk 22-åring drar med seg ut på kamparenaen. «Nullen» ble også brutt for Haaland denne uka, 22-åringen trengte fire treninger og tolv minutter i den lyseblå drakta.

Kult var det at det kom mot hans tidligere erkerival Bayern München, ekstra kult var det at Haaland med dette ble matchvinner i testkampen. Liverpool-supporterne var høyt oppe etter at klubbens dyreste investering viste at han passer inn hos Klopp og har den nødvendige teften og presisjonen, Pep Guardiola sørger for at City-supporterne ikke tar helt av etter at deres toppsignering leverte umiddelbart.

LES: For de som skulle være i tvil: Declan Rice har bestemt seg

-Det er de første 40 minuttene han har spilt. Han har hatt fire eller fem treninger, så han mangler et par uker til. Han er liksom ikke Phil Foden som kan spille 180 minutter etter to treninger. Han er stor, og har bruk for mer tid, begynner Guardiola til klubbens hjemmeside.

Han er stor, og har bruk for mer tid.

LIkevel, City-manageren kan ikke skjule tjlfredsheten med å ha Haaland på scoringslista.

-Det er viktig at han kommer i form, men det er også viktig for oss og ham at våre angrepsspillere starter med å score mål, sier Guardiola.

Du trenger ikke å være City-supporter for å skjønne at Haaland har de beste arbeidsforholdene for videre utvikling hos Guardola. Vi tipper Ståle Solbakken fortsatt sitter og gliser.