Carney Chukwuemeka

Da England hentet hjem EM gull i U19 tidligere i sommer, var det mange fotballjournalister som på direkten øvde på uttalen til fotballøyas neste store. Vi foreslår å dele opp etternavnet Chuk wue meka, øve litt og så sette det sammen igjen. (For avanserte fullt navn er Carney Chibueze Chukwuemeka)

Til daglig spiller den 18 år midtbanespilleren gamle Carney Chukwuemeka i Aston Villa som virkelig er i ferd med å skjønne hva de har mellom henda. Også storebror den 20 år gamle spissen Caleb Chukwuemeka spiller for Aston Villa, han ble sist sesong var utlånt til den skotske klubben Livingston FC.

Les: Manchester United kan ha hentet sin siste Ajax-spiller

Unggutten har kontrakt bare ut neste år og i et forsøk på å kjøpe seg tid har Villa forsøkt å forlenge med ni måneder, mens en ny og kraftig utvidet avtale forhandles. Det kommer de ikke til å lykkes med!. Manager Steven Gerrard forsøker å lage en «familiepakke» hvor det blir satt ekstra trenerresurser som skal ha spesielt ansvar for fotballbrødrenes utvikling.

The Athletic melder at Serie A mester AC Milan har har kastet seg inn i racet som nå består av Barcelona, Borussia Dortmund og klubben han har kontrakt med Aston Villa.

Borussia Dortmund har hatt stor suksess med å hente den et år eldre midtbanespilleren Jude Bellingham, nå håper de å gjøre det samme igjen.

Den sentrale midtbanespilleren imponerte stort under Englands ferd mot gullet i U19-EM tidligere i sommer, der de ble tre scoringer på fem kamper.

LES: Bayern München har definitivt ikke gitt opp Harry Kane

Totalt har 18-åringen fem mål og fire målgivende pasninger på tolv kamper for England.