Rice. (foto: west ham, twitter)

Det er noe vakkert når en spiller får muligheter som få andre i klubben og betaler tilbake med å vise lojalitet (i det minste noen sesong). 23-åringen som det siste året har vært ett av de hotteste engelske spillerne på overgangsmarkedet, har ingen planer om at den intense pågangen fra Manchester United og Chelsea skal ta fokuset hans før sesongstart og VM-sluttspillet i Qatar.

Forrige sesong fortsatte Rice den imponerende utvilingen både for West Ham og England, noe som har fått David Moyes på barrikadene når journalister har spurt om Rice er tapt for klubben. Et krav fra London-klubben om minst 100 millioner euros for i det hele tatt å tenke på å selge Rice, har bidratt til å holde de to gigantene på avstand.

LES: Marca: Ny viktig forlengelse på plass hos Real Madrid

Tidligere i juli kom bekreftelsen på at West Ham har valgt sin undisputed captain of the club etter Mark Nobles exit i sommer: Declan Rice.

Dermed kan roen (og blodtrykket til David Moyes) senke seg i London. Kaptein Rice skal lede troppene 7. august mot Manchester City. I et intervju på fredag forteller Rice om hvordan han har opplevd de irriterende overgangsryktene og hvor fokuset hans er.

LES: George Best og (Julian Nagelsmann) ville ikke likt Manchester Uniteds nye regel