Julian Nagelsman drikker en øl.

Venstrevingen fra Nord-Irland George Best var på topp tidenes beste fotballspiller og godt kjent for å både ta seg en dram og en øl innimellom. Akkurat som midlertidig manager Ralf Rangnick innførte en rekke strenge regler følger nyansatt manager Erik ten Hag opp med et knalltøft regime.

Manchester United spillerne må klare seg uten alkohol i kampukene.

Fansen får fortsatt mulighet til å drikke bort sårgen etter et tap på den lokale puben, men spillerne derimot han ikke ta seg øl i uker som Manchester United spiller kamp. – Med andre ord det er alkoholforbud nesten hele tiden. Den motsatte politikken enn den vi ser hos Bayern München hvor nye spillere presenteres med en to/tre liters øl i hånden. Øl benyttes også for å vise glede etter å ha vunnet seriegull eller et viktig mesterskap.

Les: Newcastle går for sin fjerde sommersignering i Barcelona

Selv en pærecider eller kefir er ikke lov for det inneholder alkohol.

Klubbens nye manager, nederlandske Erik ten Hag, er kjent som en disiplinens mann, og det kan man allerede se i klubbens interne regelverk.

Den 52 år gamle treneren har innført alkoholforbud for spillerne i alle sesongens kampuker.

Og med både Premier League, Europa League og ulike cupturneringer på programmet er det ikke mange av ukene i sesongkalenderen som ikke inneholder minst én fotballkamp.

Les: Bayern München har definitivt ikke gitt opp Harry Kane

Alkoholforbudet er imidlertid ikke den eneste regelen Erik ten Hag har innført i klubben.

Spillerne har ikke lenger lov til å bruke mobilen under måltider, de må ta regelmessige BMI-tester for å sikre at de holder seg i form og så deles det ut bøter til de som kommer for sent til trening og møter.

Den nye strenge linjen får ros fra en av lagets profiler, portugisiske Bruno Fernandes. «Jeg synes vi har manglet den disiplinen en stund»

For meg handler disiplin ikke bare om hvordan du spiller, om posisjonen din på banen og hva du må gjøre, men også om det utenfor banen. Jeg synes det er veldig bra at han gjør det».