Maestro hadde stor suksess med militao i midten. (foto: real, twitter)

Da midtstopperen Eder Militao ble hentet til Real Madrid i 2019, var det store forventninger til at brasilianeren skulle føre den stolte tradisjonen videre den dagen Sergio Ramos og Raphael Varane forsvant fra San Bernabeu. Militao hadde sine innkjøringsproblemer og var ryktet på vei bort, men etter at Ramos og Varane samtidig forsvant forrige sommer, har 24-åringen tatt de nødvendige stegene.

Forrige sommer var Millitao på banen i stort sett det som var av kamper (50 totalt), og ble dermed en av suksessfaktorene til Carlo Ancelotte i jubelsesongen.

LES: Manchester United kan ha hentet sin siste Ajax-spiller

Dermed er det ingen grunn til å lure lenger. Ifølge Marca har Militao forlenget kontrakten som løp ut i 2025 til 2028. Med signaturen venter en hyggelig lønnsforhøyelse fra 3,5 millioner euro i året til rundt 7 millioner euro i året.

Og hvis noen fortsatt skulle tenke på å hente Militao fra Real før kontraktsutløp, ifølge Marca har Real plassert en utkjøpsklausuls-mur på 500 millioner euro foran 24-åringen.

David Alaba, Eder Militao, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger. Real Madrid er misunnelsesverdig godt rustet i midtforsvaret før 2022/23-sesongen.