Skal ha en keeper som også er del av angrepsstyrken til United. (foto: united, twitter)

Med Erik ten Hags exit fra Amsterdam bestemte Ajax-boss Edwin van der Sar og gjengen å slippe noen av nøkkelspillerne og fylle klubbkassa. Manchester United fikk sin midtstopperforsterkning i Lisandro Martinez, Bayern München hentet Ryan Gravenberch, Dortmund hentet Sebastian Haller. Ten Hag har også sendt United etter høyrevingen Antony, men på ett eller annet tidspunkt vil Ajax si «nok er nok». For Ajax-manager Alfred Schreuder går grensen før Antony-exit.

-Jeg tror virkelig han blir. Vi har solgt mange spillere nå, det har ikke skjedd de siste årene. Vi har også kjøpt spillere, men vi har solgt så mange at jeg antar ingen flere vil forlate klubben, sier Schreuder til ESPN.

LES: Bayern München har definitivt ikke gitt opp Harry Kane

Som garantert har sagt sitt til Ajax-ledelsen.

-Hvis vi selger en nøkkelspiller til, da vil det ikke være bra for oss, sier Ajax-manageren.

Som vet han fra første serierunde måles opp mot den ekstreme suksessen til Erik ten Hag de siste sesongene. Da er det greit å starte med spillere han vet leverer.

Nå er det ikke Ajax-manageren som har siste ord i overgangsplanene til klubben, men vi kan heller ikke skjønne at Edwin van der Sar gir gamleklubben en signering som gjør jobben tøffere for den ferske Ajax-manageren på toårskontrakt. Penger på klubbkontoen gir ingen titler.

LES: Arsenal oppfyller guttedrømmen