Allegri har ladet med Pogba og Di Maria, men trenger mer (foto: juve, twitter)

Roberto Firmino har vært en nøkkel til Liverpools suksess under Jügen Klopp siden 2015. 98 scoringer og 74 assists på 327 kamper, og del av den ekstreme angrepstrioen Salah-Mané-Firmino. Nå er trioen brutt opp med senegaleserens exit til Bayern München, i sommer kan det være Firminos tur.

Kjøpet av Darwin Nunez var signalet på at det skjer er et generasjonsskifte på topp, med Mo Salah fortsatt med videre. Firmino hadde en litt trøblete forrige sesong med under to tusen minutter på kamparenaen, men Liverpool Echo mener han har returnert til pre-season i god form, noe som åpner opp for at brasilianeren har mer å gi til klubben.

LES: Spansk media: Xavi har tatt den store samtalen med Memphis Depay

Likevel, med Nunez som lederen på topp, vil Firmino måtte tilpasse seg det som kan bli en «false nine to a number 10»-posisjon. Juventus har registrert usikkerheten rundt situasjonen til Firmino på Anfield, og har gjort sitt fremstøt for å hente 30-åringen til Torino.

Ifølge Tutto Juve har Serie A-klubben lagt frem et formelt bud på 19,5 millioner pund på Firmino med kontraktsutløp neste sommer. Etter å ha møtt nøling fra styrerommet i Liverpool, skal Juventus være klare med et høyere bud.

Firmino selv sa før Champions League-finalen i mai at han ønsket å bli hos Liverpool, men med Diogo Jota, Luis Diaz og senest Darwin Nunez i Liverpool-drakt, kan det bli smått med spilletid de neste viktige månedene før VM-sluttspillet der Brasil er en av favorittene til å vinne tittelen.

Duket for Firmino, Pogba og Di Maria?

LES