Definitivt i rute. (foto: barca, twitter)

For Barcalona-supporterne blir denne sommeren (og forhåpentligvis sesongen) en gedigen opptur. Den ene etter den andre kanonen har dratt på seg Barca/Spotify-drakta, mens Bayern München-gjengen (og sikkert andre) ikke skjønner hvordan en på-randen-av-konkurs klubb kan holde på som Barcelona. Xavi har fokus på det sportslige, og har allerede begynt å tenke frem mot 2023/24-sesongen.

Det er spanske Sport som hevder Barca-manageren har banket på hos klubbpresident Laporta og bedt om signeringen som vil overgå selv Lewandowski-overgangen.

LES: Godtar ikke et nei fra Liverpool – klar for å øke budet på 230 millioner

Lionel Messi.

Xavis kompis forlot Barca etter mer enn to tiår, da La Liga satte på bremsen hos den katalanske klubben og krevde et drastisk kutt av lønnsutgiftene.

PSG skal ha tilbudt Messi forlengelse på tolv måneder, men med kontraktsutløp neste sommer kan Messi i teorien spasere inn på Camp Nou som free agent før 2023/24-sesongen. Ifølge Sport er det dette Xavi har bedt klubben om å rydde vei for.

Etter å ha sett hvordan Barcelona-presidenten har manøvrert Barca-skute forbi og over de største skjærene, vet vi bedre enn å si at dette aldri kommer til å skje.