Roma rakk såvidt å trykke navnet på drakten til Abraham før han dro til med to assists. (foto: roma, twitter)

Det begynner virkelig å bli trangt på Stamford Bridge. Det har alltid vært tøft å kjempe seg til spilletid i Chelsea-drakta, etter at Frank Lampard hentet inn en god håndfull spillere forrige sommer, fulgt opp av Tuchel med Romelu Lukaku, har det hvertfall ikke blitt noe lettere.

Tammy Abraham skjønte at han trengte exit fra Stamford Bridge for å komme ut i solen. Én uke etter at 23-åringen signerte for Roma kom bekreftelsen på at valget var riktig: Ingen full trening med Roma-spillerne, 2 assist i debutkampen!

Les: Stoppet kjeften på David Moyes med historiske scoringer

Ifølge Sky Sports får to nye Chelsea-spillere muligheten til å markere seg i Serie A.

Ikke overraskende er Tiemoue Bakayoko og Davide Zappacosta satt på exit-lista. Verken den defensive midtbanespilleren eller høyrebacken er i nærheten av å spille en rolle hos Tuchel denne sesongen, og har begge kontraktsutløp neste sommer.

Ifølge Sky Sports bærer det på utleie til AC Milan for Bakayoko (var der også i 2018/19), mens Zappacosta er på vei mot Atalanta.

Tiemoue Bakayoko med matchende hårfarge.

Begge klubbene var i toppen av Serie A forrige sesong, og et glimrende alternativ til en benketilværelse på Stamford Bridge. Med kontraktsutløp neste sommer på både Bakayoku og Zappacosta, blir Chelsea-kapittelet herved avsluttet.

Les: Stoppet kjeften til David Moyes med historiske scoringer