To generasjoner vinnerskaller. (foto: united, twitter)

Cristiano Ronaldo var i november alt annet enn midtpunktet hos Man united, selv da han fikk tatt av seg overtrekksjakka på kamparenaen. Et nøye timet intervju på engelsk TV skulle sørge for at dette endret seg. Likevel, i Manchester var det en 19 år yngre spiller som gjorde seg fortjente til mer oppmerksomheten.

Han er 18 år ung, ble denne sommeren for alvor løftet opp til førstelaget av Ten Hag og fikk grundig coaching av den nye United-manageren om hva han måtte gjøre bedre når det gjaldt mentalitet og jobben på treningsfelt og kamparena. I november kom bekreftelsen på at Alejandro Garnacho har skjønt Ten Hag-fotball.

LES: Først på telefon med Ronaldo, så i forhandlinger med Messi!

Venstrevingen gjorde seg fortjent til spilletid i fire kamper i november. Mot Real Sociedad og Fulham ble det scoring, som var med å sikre seier til United i begge kampene.

Samtidig med at Messi og Argentina ble rundlurt av Saudi-Arabia til 1-2 tap, kåret Man United Garnacho som Player of the Month for november.

-Det er en stor ære for meg å bli månedens spiller. Det har vært en fantastisk måned for meg. Jeg er veldig glad, men det viktigste er at vi som lag kommer til å vinne, sier Garnacho til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Chelsea casher opp 3,2 milliarder for to engelske midtbanestjerner

Glem Ronaldo, det var en 18-åring som tok prisen for november.