Boehly så ikke den komme.

Det kommer til å bli et dyrt år for Chelsea som sliter nede på 8.plass i Premier League langt unna Champions League kvalifisering som var et minimumsmål for de nye eierne. – De har sett seg ut, i likhet med mange andre to engelske midtbanespillere som begge imponerte i Englands første kamp mot Iran på mandag.

England vant 6 – 2 over Iran og Jude Bellingham åpnet ballet med scoring etter 35 minutter.

The Blues trenger å forbedre midtbanen sin da de står overfor muligheten for å miste både Jorginho og N’Golo Kante gratis på slutten av sesongen. – Det ville etterlate dem massivt underbemannet i den posisjonen med Mateo Kovacic den eneste som har vært konsekvent i den posisjonen gjennom årene.

Les: Var førstemann ut porten i Premier League – her er lista med de neste fire

Chelsea er ikke alene i å ønske seg West Ham Uniteds Declan Rice og Borussia Dortmunds Jude Bellingham, derfor må de grave svært dypt i klubbkassa. Rice var før han dro til West Ham som ung gutt, i 2014 en del av Chelsea sitt ungdomsakademi. Den gangen ga ledelsen i Chelsea beskjed til Declan Rice han aldri kom til å bli god nok for førstelaget… Så feil kan man ta.

West Ham manager David Moyes sier london klubben er fullstendig avhengig av Rice og har gitt beskjed om at skal han selges må det bli for svært store penger. 1 milliard er billig i følge den skotske manageren.

Bellingham har en fantastisk fremgang i Borussia Dortmund siden han kom til dem fra Birmingham City for to år siden og han fortsetter bare å bli bedre. Flere klubber som er interessert i ham sammen med Chelsea som Manchester United, Manchester City, Liverpool og Real Madrid.

LES : Forhandlingene med Bielsa kollapset

Det antas at Chelsea må «Go Big» for å kjøpe dem begge neste år – det vil koste totalt €320 millioner å lande begge spillerne.

Chelsea har ikke vært redd for å bruke store penger under den nye eieren Todd Boehly i nyere tid og har brukt det største beløpet av noen klubb i historien i et enkelt overgangsvindu denne sommeren.

De endte opp med å signere ni spillere og de skal være forberedt på å gjøre det igjen.