Harry Kane

Når det endelig nærmer seg avspark for VM i fotball er forventningene til noen av verdens beste spillere høye. Vi har derfor sett nærmere på noen av navnene som virkelig kan vente seg høyt press under det kommende mesterskapet. Nå er riktignok ikke Norge med i VM, noe som betyr at spillere som Haaland, Ødegaard og lignende ikke vil bli å se på TV.

Imidlertid setter dette ingen stopper for norske fotballfans, og det er forventet at det vil settes rekorder knyttet til VM 2022 Odds fra norske spillere. Da er det bare å vente i spenning, og se nærmere på hvilke navn vi tror vil gjøre det best i årets mesterskap når avsparket går i Qatar.

Fem spillere som kan gjøre det bra i VM

Det er ingen idrett som trekker så mange tilskuere til TV-skjermen i Norge som det fotball gjør. Utrolige 1 million nordmenn er forventet å følge mesterskapet – og dette er til tross for at det allerede har vært mange som melder om en boikott av det kommende mesterskapet. Da er det naturligvis også greit å se på noen av verdensstjernene som det er forventet at vil få mye oppmerksomhet under årets VM.

1. Kylian Mbappe

Tronarvingen etter Messi og Ronaldo er naturligvis en av de spillernes om vil oppleve mest forventningspress under det kommende mesterskapet. Den unge gutten representerer Frankrike – et land som også ligger høyt på listen over favoritter for å ta seieren i sammenlagt mesterskapet.

2. Lionel Messi

Et navn som mest sannsynlig står på denne listen for siste gang er Lionel Messi. Han har allerede meldt at dette blir det siste verdensmesterskapet han spiller for Argentina, og det forventes at han kanskje vil legge opp innen kort tid etter mesterskapet. Da er det også store forhåpninger om at han skal klare ta med seg Argentina til seier én siste gang før dette skjer.

3. Karim Benzema

Karim Benzema er et annet navn som kommer i den franske troppen og vant i 2022 Ballon d’Or. Han ble først kastet fra det franske landslaget, men i en helomvending ligger han nå an til å være en favoritt blant hjemmefansen. Denne snuoperasjonen har også satt høye forventninger om hvordan han skal prestere under mesterskapet i Qatar.

4. Cristiano Ronaldo

Det har vært mye negativ omtale rundt Ronaldo den siste perioden, og det spekuleres i at han snart kan være ferdig i Manchester United. Imidlertid er det et helt annet mesterskap som står for tur, og det er forventet at stjernespissen igjen vil ta ledelse for hjemlandet i mesterskapet. Her har han tidligere gjort det utrolig godt, noe også bookmakere ser ut til å ha friskt i minnet.

5. Harry Kane

En annen veteran som igjen har muligheten til å vise hva han er god for er engelske Harry Kane. I det forrige mesterskapet tok han hele seks mål for England, men de endte med et tap mot Kroatia under 2018 finalen. Nå får han heldigvis en ny sjanse, og mulighet for å vise England som fotballnasjonen de egentlig er.