Cahill og kompis Drogba tar seg en dukkert.

Engelskmannen med 61 landskamper på CV’en har aldri blitt sett på som noe teknisk stortalent, men det var heller ikke det han ble hentet til Stamford Bridge for i solide 290 kamper. 1,93 meter britisk betong viste seg å komme godt med i midtforsvaret til Chelsea (2012-19). Fortsatt ettertraktet av klubber har 36-åringen valgt VM-måneden til å legge opp.

Han har vunnet Champions League, Premier League og FA Cupen. Med spill for syv ulike engelske klubber har Cahill samlet opp nok av gode historier til fremtidige barnebarn.

LES: Har kastet seg over den tidenes gavepakke

-Når jeg har tatt beslutningen om å sette støvlene på hylla, kan jeg ærlig si at jeg har gitt alt. Jeg har oppnådd ting jeg en gang drømte om og skapt noen utrolige minner, skriver Cahill.

Kaptein for Chelsea, kaptein for det engelske landslaget. Forrige sesong ble spilt hos Bournemouth med 22 Championship-kamper og opprykk.

-Beslutningen om å gi seg var ikke lett… Jeg har hatt flere muligheter (til å fortsette). Jeg kunne ha spilt for en Premier League-klubb, og så har jeg fått flere tilbud i Championship. Det er selvfølgelig godt å få tilbud så sent i karrieren, kommer det fra Cahill.

Vi digger spillere som gir seg før det er for sent, Cahill ønskes lykke til på neste etappe. Takk for underholdningen!

LES OGSÅ: «Liverpool kom før oss»