El Presidente.

Da Juan Laporta returnerte som klubbpresident hos Barcelona, satte han i gang i et vilt tempo for å gjøre fundamentale sportslige endringer, sikre at klubben unngikk konkurs, samt et opprydningsarbeid som skulle gjør driften av den ikoniske klubben bærekraftig. Barca har i dag en ekstrem bredde på kantene, men klubbpresidenten innrømmer at et av de første signeringsmålene endte hos Liverpool.

Dembele, Ferran Torres, Raphinha, Ansu Fati. Xavi har ingen grunn til å klage på vingutvalget, men det var Luis Diaz som sto høyt oppe på ønskelista etter at Laporta tok over vinteren 2021.

LES: Juventus sjekker ut skotsk Pogba-erstatter

Under året senere hentet Liverpool Diaz for 47 millioner euro fra Porto, en vintersignering som fintet ut rivalene – Barcelona inkludert.

-Det vare en tid vi vurderte å signere ham (Diaz), men vi var i en økonomisk situasjon som vi måtte løse, og de (Liverpool) kom før oss. Han er en stor spiller, og han hører til hos Liverpool, men jeg må innrømme at da han var hos Porto hadde vi samtaler med agenten hans, men Liverpool hadde allerede kommet langt i forhandlingene, sier Laporta til Mundo Deportivo.

For Liverpool-supporterne en lettelse, for Barcelona-supporterne som fikk Raphinha til 58 millioner euro – uten helt å lykkes – trolig det motsatte.

LES OGSÅ: Holder døra vidåpen for Ronaldo