Lewis Ferguson

Ingen skotte har spilt i Torino siden Denis Laws eneste sesong med Torino tilbake i 1961/62, men det kan være i ferd med å endre seg med Juventus klar til å shoppe i januar…

Det har imidlertid aldri vært flere skotter som spiller i Italia på samme tid som nå, med Jack Hendry, Lewis Ferguson, Josh Doig og Liam Henderson som alle spiller i Serie A, og en av dem – Ferguson – har tiltrukket seg Juves interesse.

Les: Ronaldo i samtaler med Beckham

Paul Pogba, som nå skal være nesten skadefri har ikke spilt en eneste Serie A kamp etter han ankom den game dame gratis fra Manchester United i sommer. – Den franske superstjernen er heller ikke tilgjengelig for landslagssjef Didier Deschamps i vinterens fotball VM heller.

Velkomsttilbud med 20.00 i odds for Frankrike

Juventus manager Massimiliano Allegri som har klart å snu skuta er svært usikker på Paul Pogba fremover. – Denne våren kommer til å bli svært tøff. – Det er 10.poeng opp til Napoli på førsteplass i Serie A, men bare 2.poeng opp til AC Milan på andreplass.

«Ferguson har blitt stadig bedre og har er et opplagt førstevalg for den nye Bologna manageren Thiago Motta,» skriver Skotske Sun. «Massimiliano Allegri har visstnok blitt imponert over den skotske landskampens opptredener og vurderer et trekk.»

Ferguson – som er den tidligere skotske landslagsspilleren Barrys nevø – kom til Bologna fra Aberdeen i en avtale på 3,4 millioner euro i juli, og han har ikke kastet bort tiden.

LES OGSÅ: Slik ville Premier League-tabellen sett ut uten VAR

Bologna krever angivelig 10,2 millioner euro for sin midtbanespiller, som har fire landskamper for landet sitt.