Mr. Beckham.

Når det gjelder nyheter fra den engelske tabloidavisen The Sun må det meste siles gjennom et finmasket filter, men i tilfellet David Becham, er ryktet om samtaler med et av verdens største fotballikon troverdig i seg selv.

Det dreier seg selvfølgelig om Cristiano Ronaldo. Portugiseren har bestemt seg for å ta regien på historiefortellingen om seg selv og hvorfor han for første gang i karrieren ikke har vært den største stjerna i en klubb og liga. For David Beckham kommer dette som tidenes gavepakke. Unibet: Velkomsttilbud med 20.00 i odds for Brasil

Ronaldo har på effektivt vis kuttet bånd til Premier League-klubben der en exit Old Trafford i januar nå er uunngåelig, samtidig er det ytterst få dører som har åpnet seg. Det er fortsatt vei inn til trillebårlass med dollars i saudi-arabisk fotball for 37-åringen, men da mister Ronaldo fokuset fra verdenspressen merkevaren hans trenger. Unibet: Velkomsttilbud med 20.00 i odds for Ronaldo

Bayern München har også snudd fra «Ronaldo passer ikke inn i filosofien vår», til å gjennomføre nye møter i England med agent og spiller. Likevel, for å signere CR7 med sine krav til monsterlønn og superstjernebehandling, må den konservative Bundesliga-giganten gå på tvers av det klubben står for.

I London er Chelsea-eier Todd Boehly fortsatt tent på å skryte av en Ronaldo i troppen, men der Thomas Tuchel blokkerte overgang i sommer, har Graham Potter nå tatt over bremsen. Da er vi tilbake til David Beckham.

I fotballens historie er det engelske ikonet den som kommer nærmest Ronaldo når det gjelder maskulin glamfaktor, Da Beckham var med på å etablere Inter Miami i Florida i 2018, skulle engelskmannens posisjon i fotballverden utnyttes. Ikke bare med kompetanse og som døråpner til investorer og sponsorer, men også med en vei inn til et internasjonalt nettverk av superstjerner i de europeiske toppligaene.

Siden etableringen har Beckham fått Neymar, Messi og flere andre megastjerner til å fortelle at de gjerne tar seg noen sesonger i MLS (les: Inter Miami), men etter Ronaldos intervjustunt er første store mulighet kommet for Beckham.

Det er i utgangspunktet en totalt urealistisk signering der Inter Miami ikke kan møte lønnsforventningene til CR7, men stenges dørene for 37-åringen i Europa og han uansett ikke får innpass i en Champions League-klubb, da kan Beckham tilby Ronaldo en retrettmulighet om portugiseren tilpasser forventningene til en ny virkelighet.

Ifølge The Sun har David Beckham sett muligheten og allerede vært i samtaler med Ronaldos representanter. CR7 har vært på ønskelista til Beckham i lang tid, etter intervjuet med Piers Morgan var det bare å kaste seg på telefonen.