Léo Duarte

Italienske medier er overbevist om at Léo Duarte etter en periode med lite spilletid for AC Milan sendes ut på leie til Fredrik Gulbrandsens klubb Istanbul Basaksehir. (Fredrik Gulbrandsen som har sin oppvekst i Lillestrøm gikk gratis fra RB Salzburg til Tyrkia sommeren 2019)

Tuttomercatoweb melder at en utleieavtale frem til sommeren skal være klar, de skriver dog ingenting om det ligger en kjøpsopsjon i bunn. – Den brasilianske midtstopperen kom til Italia fra Flamengo for to år siden.

Les: Gattuso: «Det er ikke alltid mulig å være Brad Pitt»

Både Tuttomercatoweb og Calciomercato hevder en avtale om et seks måneder langt utlån er så godt som klar. Istanbul Basaksehir som ligger på 12 plass i Süper Lig, viser med all tydelighet de har tenkt å følge opp egen visjon med handling, hovedstadsklubben vil bli en av de store å spille seg til billett ut i Europa.

Siden 24 åringen ankom Milan sommeren 2019 har han bare fått spille ni obligatoriske kamper siden av de sju Serie A-kamper.

Denne sesongen er det blitt to kamper i Europa League og ett inhopp i Serie A-premieren mot Bologna. – Det holder ikke for Léo Duarte som er meget ambisiøs. Slik det ser ut nå, tror de fleste han er ferdig i AC Milan.

Les på Engelske Klubber: Gir ikke opp jakten på Joshua King