Får sin sjanse, men ikke hos Conte. (foto: dele alli, twitter)

Marine FC kom aldri i nærheten av å tenne lunta på cupbomben de hadde plassert ut mot Tottenham. Brasilianeren Carlos Vinicius spilte hovedrollen med sine tre scoringer i 5-0 seieren til Spurs, men det var Mourinhos fremheving av en annen spiller som fanget vår oppmerksomhet.

Det begynner å bli en stund siden José Mourinho var i nærheten av å slenge noen komplimenter i retning Dele Ali. Etter søndagens cupcamp, kom det.

Les: FK Haugesund har solgt Ibrahima Koné

-Jeg er virkelig fornøyd med hans attitude i denne kampen… God profesjonalisme, god dynamikk fra ham og Gedson for å starte å skape, så jeg er virkelig fornøyd med prestasjonen, sier Mourinho til BBC etter kampen.

Les på Engelske klubber: Gir ikke opp jakten på Joshua King

Javel? Dele Alli har de siste månedene vært en av de mest sannsynlige utleiene/overgangene i vinterens overgangsvindu, men betyr dette at noe annet er i gjære?

-Han var her i dag, og kampen var selvfølgelig ikke en til å måle kvaliteten hans, men profesjonalismen og hans attitude, jeg er veldig fornøyd med det, så jeg vil ikke være overrasket om han spiller med oss neste onsdag, avslutter Mourinho.

Hmm. Neste onsdag venter Aston Villa i Premier League.

Portugiseren hadde aldri sløst bort et kompliment på en spiller han visste ville forsvinne ut døra i januar. Vi kan ikke forstå det annet enn at Dele Alli får sine nye sjanser hos Mourinho.

Les: Watford digger Bodø/Glimt-spilleren!