Rastløs? (foto: psg, twitter)

Argentineren kom til PSG gratis etter at han dro fra Barcelona sommeren 2021. Han slet i sitt første år på Parc des Princes, men har virkelig fått sving på sakene denne sesongen, og PSG ligger svært godt an både Ligue 1 og i Europa. Barca har i mellomtiden måtte ta til takke med Europa League i hans fravær.

La Liga-preseident Javier Tebas har kritisert den franske ligaen ved å hevde at Lionel Messi ikke får samme eksponering i Paris Saint-Germain som han fikk i Barcelona.

SISTE: Klopp har støtte fra klubben for å kjøpe Bellingham

Tebas hevder at det snakkes langt mindre om Messi fordi han spiller i en mindre liga.

«Jeg tror at Messi ikke bare er savnet i La Liga, han er savnet i fotball, fordi den franske ligaen er hva den er, ikke sant?» sa han under en konferanse nylig.

«Jeg tror at uansett hvor mye han er i PSG, blir han fulgt mye mindre enn da han var i Futbol Club Barcelona. Derfor savner fotball Lionel Messi og vi håper han får et flott verdensmesterskap, for der vil vi alle kunne se ham igjen. Jeg ser ikke for meg at fansen hans ser på PSG mot Nantes, det gjør ikke jeg. Med Barça, i La liga, så jeg ham mye oftere.»

SISTE: Toni Kroos avslører fremtidsplanene

Barcelonas visepresident Eduard Romeu hevder at det ville være «økonomisk mulig» for Messi å returnere til klubben neste sommer. Han har også blitt koblet til en overgang til MLS-klubben Inter Miami. Hans nåværende kontrakt hos PSG utløper i juni 2023, men 35-åringen har ennå ikke tatt en endelig avgjørelse om fremtiden.