Emery tilbake på balløya. (foto: villa, twitter)

Nicolas Jackson ble hentet opp til Villareals førstelag i august av Unai Emery. Nå er treneren kastet inn i Premier League-sirkuset for å styre Aston Villa-skuta tilbake på kurs. Ikke overraskende linkes den senegalesiske forwarden til Villa, om to måneder kan 21-åringen med kontraktsutløp i sommer fritt forhandle om overgang.

Jackson har en vanvittig fart og rett-på-mål-stil som har fått Villareal-supporterne til juble og gjort senegaleseren til et av de hotteste prospects i La Liga. Jackson har imponert stort, selv med bare 28 seniorkamper bak seg. Denne sesongen har angrepsspilleren levert 2 scoringer og 2 assists på syv hundre minutter i La Liga, i Europaligaen ble han matchvinner i 0-1 seieren over Austria Wien.

LES: Tenker hardt på å kansellere kontrakt med Kasper Dolberg

Emery har selv vært mentor for spilleren og skal ha satt Jackson på ønskelista hos Villa. Dette betyr at selv om giganten Barcelona har fulgt 21-åringens utvikling nøye og ser muligheten til en free transfer-signering i sommer, har Aston Villa gjennom Emery en åpen dør åpen inn til angrepstalentet.

Emerys kontrakt med Jackson kommer godt med når det kan åpnes opp for forhandlinger i januar, for ifølge The Mirror har også Everton og Newcastle meldt seg på.

LES OGSÅ: Xavi Hernandez skuffet det snakkes om en retur for Mikel Arteta