Ungdomslederen med suksess. (foto: arsenal, twitter)

Det jobbes hardt i London for å få på plass de nødvendige forsterkningene i januar for å holde helt inn til sesongslutt. Bølgen Arsenal har surfet på til 21 poeng på 8 Premier League-kamper skal nå helt inn på stranda i mai. Like viktig for Arteta er arbeidet på forhandlingsrommet som skjer internt.

Rivalene kretser rundt Bukayo Sako som har kontraktsutløp i 2024, og venter på muligheten til å rykke inn og overtale 21-åringen om å forlate Arsenal. For Arteta og gjengen har forlengelse med deres største angrepsstjerne hatt topp-prioritet i høst.

LES: Gjentar ikke Dortmund-tabben med Haaland

Så hva skjer?

Ifølge Football-Insiders kilde har spiller og klubb nå blitt enige. Arsenal-supporterne kan puste lettet ut, det går mot femårskontrakt, der Arsenal plasserer Saka i øverste sjiktet av top earners i klubben sammen med Gabriel Jesus og Thomas Partey. Ifølge kilden lander Saka på ei ukelønn på 200 000 pund i uka, en deal som er verdt 52 millioner pund totalt.

Nå venter signering og feiring.

Denne sesongen har det så langt blitt bare en PL-scoring, men Saka har vært sentral i suksessen til Arsenal-angrepet og har matet medspillere med fire assists. Mot Tottenham forrige helg i 3-1 seieren var 21-åringen outstanding. Dette er uten tvil det viktigste som skjer på signeringsfronten hos Arsenal i 2022.

LES OGSÅ: ESPN: Xabi Alonso blir trener for Champions League-klubb

Stort og viktig!