Ødegaard var et PR stunt for Ancelotti. (foto: everton, twitter)

Denne uken kunne Norwich-supporterne hoppe i sofaen av glede: Direkte tilbake i Premier League etter nedrykk forrige sesong. En stor begivenhet for de engelske kanarifuglene, men som så ofte for de mindre klubbene, de største gjeddene ligger i sivet og venter.

For å tappe Championship-klubbene for de største talentene og beste spillerne. Denne gangen er det en 21-åringen – som faller i begge kategoriene.

Les: Gazzetta dello Sport: Manchester United har tatt kontakt!

Max Aarons. Han regnes som en av de største høyreback-talentene på balløya – og har stått i 42 Championship-kamper som resulterte i opprykk.

Max Aarons

Den alltid tilstedeværende transferguru-guden Fabrizio Romano hevder Everton, Tottenham og West Ham jager på for å overtale 21-åringen om hvor han skal spille i Premier League neste sesong.

Men det er en luring som har plassert seg i pole position. Ifølge Romano er Ancelotti og Everton i advanced talks med en trolig signering rett rundt hjørnet.

Aarons har fysikken, hodet, farten, rykket og en solid dose offensive gener. For Everton og Ancelotti er dette gull. Er det bare oss, eller bringer 21-åringen frem minner om Roberto Carlos…?

Ikke rart Manchester United og Bayern München også har vært på sporet.

Les: Premier League har fått en ny kanon!